Kerkohet trafikant i lendeve narkotike ne Tirane . Demshperblim per kedo qe ofron informacion .

martedì 22 settembre 43473 azioni

Kerkohet trafikant i lendeve narkotike ne Tirane . Demshperblim per kedo qe ofron informacion .

Policia e tiranes ka shpallur ne kerkim policor nje person me banim ne Altamurra (italy) per trafikim te lendeve narkotike dhe armembajtje pa leje

I dyshuar eshte : vladimir Cullhaj me banim ne Altamurra (Italy )

Policia eshte shprehur se do kryeje kontrolle ne banesen e tij dhe per kedo qe ka informacion ofron demshperblim

Artikulli :Erion Doda , Tirane


Raccomandato