Implementimi i gjobave me drron

martedì 22 settembre 75433 azioni

Implementimi i gjobave me drron

Implementimi i gjobave me dron
Implementimi i gjobave me dron
Policia e Shtetit ka nisur implementimin e kontrolleve me ane te droneve, per te gjithe personat qe shkelin rregullat e karantinimit. Implementimi ka nisur qe nga dita e Hene dhe po zbatohet ne vend. Identifikimi i qytetareve behet permes nje software qe perdor algoritmat per njohjen e fytyrave te personave, duke perdorur si baze databazen elektronike te krijuar nga pasaportat dhe ID biometrike ne shtetin shqiptar. Keshtu, permes kesaj teknologjie te re jane identifikuar nepermjet pamjeve filmike nga Drejtoria e Policise Tirane se disa qytetare kane thyer rregullin e karantines diten e premte dt 3.04.2020 Drejtoria e Policise Tirane me ane te nje njoftimi publik therret qytetaret e meposhtem:

Elbasan
Hatixhe Bregasi
Eduart Lindi
Litian Broka
Ema Kote
Geraldina Kacorri
Ptoleme Guza
Refik Sorra
Nevila Gora
Ambra Xhafaj
Aleksandra Nicka

Tirane
Hatixhe Nurellari
Keshnik Ombashi
Robert Beshku
Armando Cuni
Haxhi Maqellara
Kejsi Hajdari
Lea Suma
Nea Kita
Dhimiter Hoxha
Denald Rrapo
Anila Kociu
Rea Myzyri
Semana Laku
Realdo Aga
Florjan Sopi
Kejti Stubora
Aqif Popa
Dhimiter Gjekaj
Lind Malko

Fier
Jurgen Laraku
Xheri Lanka
Nikollaq Dume
Anxhela Koci
Imelda Shaka
Ambra Hoxha
Ledia Starova

Lushnje
Kensa Kadriu
Rei Hyka
Myrvete Qefurja
Andi Arapi
Andi Kokoneshi
Muhedin Lanka
Marjeta Sala
Ledio Kokoneshi
Lenza Kruta
Mandi VrapiVlore
Enea Sako
Klevi Tupja
Ernest Hafizi
Kadri Hasani
Erta Dine
Muhafiz Xhangolli

Gjirokaster
Enea Panajoti
Klea Kalthi
Ivon Dedej
Nasibi Gojka
Kristilda Lala
Zhaneta Tase

Laç
Josif Prenga
Hamdi Sheshi
Pren Likaj
Haxhi Marku

Shkoder
Endri Selgjekaj
Kastriot Kumria
Naqo Mukaheti
Thanas Malko

Durres
Ermal Disha
Ergys Rama
Oliana Agolli
Marius Pipa
Maks Bendo
Irfan Vata
Anisa Fisniku
Bruno Hoxha
Devi Laci
Boris Hoxha
Andi Curri
Lazar Beqari
Rushdie Vladi
Adhurim Laci
Edlira Vladi
Endri Hoxha

Burrel
Kejsi Kuks
Sabaet Gashi
Hysni Mulleti
Ajla Dervishi
Mateo Kocibelli
Shpetim Ceni
Agim Ruci

Kukes
Milto Prenga
Aleksander Kovaci
Zylo Elezi
Aldona Bajra
Eleonora Hasani
Dea Elmazi

Korçe
Myrfete Shaholli
Elisabeta Bushi
Elsa Dalipi
Erjon Isai
Panajot Dino
Bela Muka
Podrime Nakiu
Lyrfet Kita
Xhevahire Shkjau

Shijak
Elvis keci
Elton Varaku


Raccomandato